News

WW, het nieuwe Weight Watchers, kiest voor TCC

Na een uitgebreide oriëntatie heeft WW, het nieuwe Weight Watchers, haar communicatiebelangen in Nederland en België ondergebracht bij The Communication Company (TCC).

Inge Verhelst, Client Lead bij TCC: “Weight Watchers is natuurlijk al decennia een vertrouwde naam voor iedereen die met een gezonde levensstijl bezig is. Iedereen kent het wetenschappelijk onderbouwde programma en de workshops waarbij mensen door een coach begeleid worden én elkaar onderling inspireren. Maar WW biedt ook een super efficiënt digitaal platform (de WW App), waardoor het voor mensen nog makkelijker wordt om resultaat te bereiken. Dat gaan we de komende periode goed onder de aandacht brengen in de hele Benelux.” De eerste resultaten van de nieuwe campagne zullen dit najaar zichtbaar worden.

Stephane De Weerdt, Head of Marketing bij WW Benelux: “TCC is onze nieuwe creatieve partner die moet gaan zorgen voor maximale impact van onze WW campagnes. Het TCC team toonde vanaf het begin veel enthousiasme en een grote affiniteit met ons merk, dat in volle transformatie is. En we waren erg gecharmeerd van hun filosofie ‘effectieve creativiteit’, gepaard met sterk digitaal denken.


Kan uw merk ook wel een gewichtige campagne gebruiken?

Daar weet Bram Verbogt alles van, neem dus contact met hem op als je ook toe bent aan een campagne die echt beter verkoopt.

Mail nu

Bram Verbogt

Business Director