About

Wij zijn The Communication Company

TCC is al 30 jaar succesvol als hét bureau voor wat wij ‘challenger brands’ noemen; merken met meer ambitie dan middelen (budget, tijd of allebei). Dat betekent dat we op een iets andere manier werken dan de meeste bureaus. We zijn goed in het allermoeilijkste van marketing; complexe dingen simpel maken. Onze klanten bekender maken vinden we leuker dan onszelf bekender maken. We zijn net zo digitaal als analoog. En omdat we 100% onafhankelijk zijn, doen we alles vanuit een positief agressieve ondernemersspirit. Kortom: Denk aan een groot Amsterdams bureau en draai dat 180 graden om. Mede daarom zijn we in zowel 2017 als 2018 door FONK magazine uitgeroepen tot beste bureau van Nederland. Niet alleen om voor te werken, maar vooral ook om mee te werken!

It's not the size of the dog that's in the fight, it's the size of the fight that's in the dog.

Strategie

Met merken bouwen is het net zoals met huizen bouwen; je hebt een goed bouwplan nodig, waarmee alle specialisten constructief aan hetzelfde eindproduct werken. Als merkenbouwers doen we dit met de door onszelf ontwikkelde Brand Accelerator© methodologie, waarmee we vanuit de basis een breed draagvlak creëren bij sales-, marketing- en productmanagement. En waarbij alles dat relevant is voor een ijzersterk merk uiteindelijk overzichtelijk op één A3-tje terechtkomt. Helder en begrijpelijk.

Creatie

Uiteindelijk wint het beste idee. Altijd. Daarom leggen we de lat hiervoor nogal hoog. Een goed creatief idee is begrijpelijk, onderscheidend en relevant. En om van een goed creatief concept een dito creatieve campagne te maken moet het concept niet alleen breed toepasbaar zijn, van interne communicatie tot ATL en online, maar moet het bovendien ook jaren meekunnen. Pas dan stellen we het voor.

Campagnes

Wat is de kortste weg van je merk naar het hart en hoofd van je doelgroep? Ongeacht of de ideale route nu een offline of online campagne is (of, zoals steeds vaker, een slimme combinatie van beide), we werken altijd vanuit overzichtelijke jaarplannen met strakke budgetteringen en duidelijke KPI’s. Elk kwartaal worden deze door onze strategen opnieuw gescreend, zodat we campagnes continue optimaliseren. Daarom verkoopt TCC beter.

An essential part of me

Wie onlangs nog op ons kantoor in Breda is geweest, heeft daar waarschijnlijk een paar nieuwe logo’s naast de voordeur zien staan. Sinds kort zitten hier naast TCC namelijk ook onze 100% zusjes The Fightclub en The Red Corner. Hoogste tijd om ze eens even goed voor te stellen:

The Fightclub is onze digital marketing club, die strategie voorziet van essentiële insights en campagnes integreert naar meetbaar resultaat, SEO & SEA, social media en o.a e-marketing activaties.

The Red Corner (genoemd naar Muhammad Ali’s favoriete hoek van de boksring) is een development specialist die heel goed is in resultaatgerichte websites en apps. Of zoals ze zelf zeggen: We’re in it to win it.

Elk op z’n eigen manier, maar vooral ook samen met elkaar, creëren TCC, TFC en TRC een ‘Marketing Edge’ voor onze klanten en daarom heten we als groep vanaf nu ME. Zo simpel kan het zijn. Strategie en integrale online en offline executie allemaal in één hand, in plaats van bij verschillende partijen, dat is nu al de toekomst.

Our Brand Creators

SIMPLE IDEAS WORK THE HARDEST

Daar weet Bram Verbogt alles van, neem dus contact met hem op als je ook toe bent aan een campagne die echt beter verkoopt.

Mail nu

Bram Verbogt

Business Director